Vés al contingut

CT. CAN CASTELLS

Esparreguera - El Baix Llobregat

Inscrita en el Registre d’Entitats, Serveis i Establiments Socials (RESES) amb el n.S01156 i capacitat per a 35 residents.

La comunitat terapèutica es troba situada en el municipi d’Esparreguera, al peu de la muntanya de Montserrat. És una antiga casa pairal reconvertida després en seminari del Monestir, qui el va cedir a OBINSO l’any 1983.
Es tracta d’un entorn privilegiat, enmig de la natura però proper a tots els serveis bàsics, que compta amb un context natural propi que facilita la tasca terapèutica. En aquesta comunitat hi desenvolupem diferents programes de teràpia ocupacional relacionats amb la natura i el manteniment de la pròpia finca.

EL PINAR

El Brull - Osona

Inscrita en el RESES amb el n.S02090. Té capacitat per a 20 residents

El Pinar està situat en una finca rústica, en el km. 32,5 de la carretera BV-5301, dins del Parc Natural del Montseny, en el municipi de El Brull. Un entorn tranquil i en plena natura que convida a realitzar activitats terapèutiques relacionades amb la conservació d’un espai natural que esdevé un marc idoni per a la realització d’activitats terapèutiques.

Les dues cases estan ubicades en finques rurals, amb zones de bosc i camps de conreu on s’hi fan activitats d’hort. Hi ha també tallers per a la teràpia ocupacional i sales de reunions

Obra d'Integració Social