Vés al contingut

INTEGRACIÓ SOCIAL

Dotem de recursos a les persones. Cobrim les seves necessitats bàsiques mentre construeixen el seu futur. Formació i integració laboral són sempre la millor recepta per trencar amb el cercle de l'exclusió social

INTEGRACIÓ SOCIAL

Professionals en educació i integració social

A OBINSO comptem amb un extens equip professional d'integradores i educadores socials que treballen des dels dos programes, Joves en situació d'exclusió social i Persones amb problema de drogodependències; per poder aconseguir no només que cadascun dels nostres usuaris puguin accedir a un nivell d'integració sinó també per aconseguir-los les oportunitats necessàries, amb garanties, amb seguretat i sobretot, amb un camí en el que podran construir el seu futur.

INTEGRACIÓ LABORAL

8 Recursos residencials des d'on construïm futurs

OBINSO compta, entre comunitats terapèutiques, pisos residencials i altres, amb 8 centres a tot Catalunya i en cadascun d'ells treballem cada día per aconseguir que cada usuari tingui la oportunitat de sortir d'una situació de precarietat i pugui dissenyar el seu futur acompanyat dels nostres professionals.

ACTUALITAT I BLOG

En el nostre Bloc trobaràs informació sobre els projectes dels nostres equips, les novetats de cada centre i les nostres informacions més destacades i sobre com treballem dia a dia.

CONTACTE

Si vols fer-nos arribar algún comentari o tens algun dubte, fes-ho a través del nostre formulari de contacte. Adreçarem a teva consulta al professional indicat i aquest et respondrà.

XARXES

La Fundació Obra d'Integració Social - OBINSO es també a les xarxes des d'on ofereix informació dels nostres serveis i l'actualitat tant de la Fundació com del del sector social.

Obra d'Integració Social