Vés al contingut

ELS PROJECTES DE LA FUNDACIÓ OBINSO

Projectes estructurals per a una Fundació més oberta

Els nostres projectes d’entitat o projectes estructurals són aquells que defineixen les polítiques de funcionament de la nostra fundació buscant sempre la major eficiència i compromís com a objectiu. La nostra Fundació compta amb professionals que treballen per poder millorar de forma continuada com entitat, buscant recursos i implementant nous plans i formes de treballar que ens permetin desenvolupar més i millor els nostres objectius fundacionals.

Arrenglerar-nos amb els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030, la recent creació i implementació del nostre Pla d’Igualtat o el procés de digitalització de l’entitat són alguns exemples de com OBINSO vol treballar sempre d’una forma compromesa amb la societat per aconseguir els nostres objectius d’integració i d’igualtat d’oportunitats per a tothom.

Et convidem a que els coneguis. I per descomptat, si vols més informació pots contactar amb nosaltres i estarem contents de poder-te explicar personalment com desenvolupem cada projecte.

ELS PROJECTES DELS NOSTRES PROGRAMES

Projectes específics per a cadascun dels nostres programes

La integració és el nostre objectiu i com sabeu, ho fem amb dos programes principals en els que treballem amb persones que lluiten per integrar-se en la nostra societat i poder construir un futur. Cadascun dels nostres programes té com a finalitat principal precisament aquest objectiu, i la diferència entre ambdós és els tipus de necessitat dels nostres usuaris. És per això que els professionals dels nostres equips treballen en l’elaboració de projectes a mida d’aquestes necessitats i que busquen donar resposta a mancances, assoliment de recursos o la millora de la qualitat de vida de cada persona que amb la nostra ajuda esta decidida a construir una vida digne i productiva.

El programa Joves i el programa per a persones en situació de drogodependència estan pensats per assolir oportunitats en igualtat per a persones que per diferents motius no poden aconseguir una situació d’igualtat plena que els permeti desenvolupar el seu projecte personal. Treballem doncs per superar cadascun d’aquests motius i ho fem des de fa més de cinquanta anys.

 

Obra d'Integració Social