Vés al contingut

FES-TE VOLUNTARI

Experiències per tota la vida

H ha molts motius diferents per ser voluntari, però el primer de tots és el de voler ajudar a construir un mon millor i un futur diferent per a les persones que totes soles no poden fer-ho.  Amb aquest propòsit és amb el que cada dia treballem totes les persones que formem part d’OBINSO. Tenim molts altres motius però aquest ens és comú a tots.

A més també coneixeràs gent, adquiriràs noves experiències i aprendràs molt enriquint les teves vivències personals i fent que nosaltres també ens enriquim de ser més i per tant, de tenir noves idees i noves perspectives per aprendre tots plegats a trobar noves formes d’ajudar i construir un món més just i més integrador.

Si creus que tens quelcom a oferir i que nosaltres podem oferir-te el que busques, deixa'ns coneixer-te.

LA TEVA DONACIÓ

Amb poc fem molt, amb molt canviem el món

Mitja hora del teu temps al dia, o potser a la teva empresa volen renovar els mobles d’oficina i no sabeu que fer-ne dels antics. Deu euros un cop al mes o un cop l’any, o potser uns quants milers perquè la vida t’ha tractat força bé i t’hem caigut simpàtics. Creu-nos quan et diem que qualsevol donatiu serà sempre benvingut i és sempre necessari.

Som una fundació que compleix amb tots els requisits i les normatives aplicables, auditats anualment a més d’estar inscrits i registrats en els diferents estaments i organismes locals, autonòmics i nacionals. Per tant, totes les donacions que rebem tenen dret a la desgravació corresponent.

Si en vols saber més, et farem arribar tota la informació sobre transparència i desgravació perquè puguis tenir totes les garanties de com i en que fem servir tots els recursos que rebem.

Obra d'Integració Social